San Sac Group

Kund: Hägvall & Sjöman
År: 2017
Längd: Flertalet filmer à 1-2 min

Trangsund_11.jpg

Vi fick i uppdrag av B2B-byrån Hägvall & Sjöman att producera ett flertal filmer åt deras kund San Sac Group, alla utifrån temat avfallshantering. Det som producerades var kundcase, intervjufilmer och ett seminarium. Filmerna publicerades på deras portal http://www.avfallshantering.se/

 

Nordea - Montergrafik

Kund: Nordea
År: 2017
Längd: 2 st à 2 min

VMA0002_Thumbnail_Hemsida_01.jpg

Nordea ville i handgjord stil måla upp en bild av ”resan till framtidens bank”. Visionen var en seriös montergrafik - men med glimten i ögat - som skulle bjuda in till diskussion.

Eftersom ev. ändringar under produktionens gång behövde lösas snabbt kombinerade vi flera tekniker för att producera grafiken; allt ifrån vektoriserade bilder och handgjorda texturer till 3D simuleringar och slumpmässiga stroke-effekter.

Filmerna visades på konferenserna Euro Finance och SIBO’s. 

3D-Simulation från Maya

Vektoriserad illustration av handritat original.

den färdiga Montern

Bild: Nordea

Bild: Nordea


 

Internetdagarna

Kund: AGoodId
År: 2015, 2016, 2017
Längd: ca 2 min

Bild: Sara Arnald

Bild: Sara Arnald

Varje höst arrangerar IIS, Internetstiftelsen i Sverige, Internetdagarna – "Sveriges viktigaste mötesplats för alla som jobbar med internet". Konferensen pågår under två dagar, med flera event och Keynote-talare. Tillsammans med AGoodId har vi de senaste åren hjälpt till att ta fram informationsfilmer som visas på storbildsskärm vid starten av dagarna, samt innan de olika Keynote-talarna.

Film: Marcus Rosmalm

Tekniska museet - Utställningsfilm

Kund: Tekniska museet
År: 2016
Längd: 10 min

Beppe_Hemsida__00000.jpg

Tekniska museet lånade ut sina lokaler till inspelningen av Viaplays julkalender ”Det stora experimentet”. 

Efter inspelningen skapades en utställning av scenografin och rekvisitan, till denna producerade vi videoinnehåll där Beppe Singer berättar om julkalendern.

Kulturskolan

Kund: AGoodID
År: 2017
Längd: 3 st à 45 s

Tillsammans med strategiska kommunikationsbyrån AGoodID skapade vi tre filmer åt Kulturskolan och deras projekt "Rum för skapande". Filmerna består av 2D-animationer och filmat material från olika aktiviteter. Vi filmade och producerade grafik och animationer, efter design av AGoodID.

Filmerna visas i sociala medier och är därför gjorda i kvadratiskt format.

Barnkanalen - Idents

Kund: SVT Barnkanalen
År: 2013 - 2016
Längd: ca 300 st à 10 sec

Vi var med och producerade så kallade idents, eller identifikationsfilmer, för SVT Barnkanalen. Innan och under inspelningen var vi konsulter för att rigga chroma-bakgrund samt se till att allt fungerade tekniskt för att kunna göra efterarbetet så enkelt som möjligt. Efter inspelningen tog vi hand om materialet och keyade (frilade med hjälp av grön/blå bakgrund) in de medverkande i den grafiska värld som är Barnkanalens kännetecken.

SVT studio 1 - Identsinspelning 2016

Idents_Hemsida_09.jpg

PERSON:A - Sentient

Kund: PERSON:A / Cold Beats Records
År: 2016
Längd: 4 min

Header.jpg.jpg

Musikvideo för minimal wave-artisten PERSON:A. För manus och regi stod serietecknaren och konstnären Knut Larsson.

Maxikul med Mica

Kund: True Stories
År: 2017
Längd: 2 st à 8 min samt musikvideo 4 min

I uppdrag av True Stories filmade vi Ica Maxis maskot Mica. Vi gjorde två informationsfilmer för internt bruk om maskotens syfte och riktlinjer för hur den ska användas. Vi gjorde även en musikvideo där vi filmade både mot green screen, i butik och ett event där Mica dansade.