St. Patrick's Day Stockholm

Storbildsproduktion, grafik och eventfilm

I samband med St. Patrick’s Day så firar The Swedish-Irish Society på olika platser i Sverige. Det största arrangemanget äger rum i Stockholm, där vi 2024 fick äran att sköta det som publik och besökare kunde se på storbildsskärmen vid scenen. Vi filmade med flera kameror, varav en rörde sig fritt på området med trådlös anslutning till bildmixern.

Samtidigt under dagen samlade vi ihop material som vi klippte ihop till en eventfilm. Den stora utmaningen var vädret som verkligen gjorde det tufft att hitta bilder som förmedlar glädje och firande. Trots regn och temperaturer som närmade sig nollan så gick det hela bra, mycket tack vare irländarnas glädje, det fina scenprogrammet och alla tappra som deltog i paraden.

 

Eventfilm

Denna film levererades efter evenemanget, med syfte att visa hur firandet gick till.

 

Grafik

Vi skapade en grafisk loop med animationer, som presenterar organisationen, programmet och alla sponsorer. Detta visades på storbildsskärmen under pauser då det inte hände något på scenen.

 

Förhandsgranskning grafik

Inför eventet så gjorde vi en grov skiss som illustrerar hur grafiken på plats skulle komma att se ut, där vi lagt in den grafiska loopen i ett fotografi. Detta för att tydligare ge en förståelse för hur grafiken kommer att fungera.