Finland 100 år

Kund: SVT
År: 2017
Längd: 1h 28min

Bild: SVT

Bild: SVT

Finland fyllde etthundra år och Sisuradio i samarbete med SVT anordnade en mycket fin konsert på Kägelbanan i Stockholm, med många spännande gästartister. Det hela sändes live på webben och Sveriges radio. För att ompaketera det till senare sändning i SVT, så fick vi råmaterialet och uppdraget att klippa en version av hela konserten samt färgkorrigera för att hålla det inom sändningsstandard. Ljudet togs av SR och grafiken gjordes av SVT.

"Lisa Miskovsky, Kristian Anttila och den finske legendaren Danny är några av artisterna som har bjudits in till denna sverigefinska konsert för att hylla det självständiga Finland 100 år. Det blir en intim konsert där det sverigefinska arvet förenar både de medverkande artisterna och programledarna Josefine Sundström och Marko "Markoolio" Lehtosalo."
- SVT