PERSON:A - Sentient

Kund: PERSON:A / Cold Beats Records
År: 2016
Längd: 4 min

Header.jpg.jpg

Musikvideo för minimal wave-artisten PERSON:A. För manus och regi stod serietecknaren och konstnären Knut Larsson.

Maxikul med Mica

Kund: True Stories
År: 2017
Längd: 2 st à 8 min samt musikvideo 4 min

I uppdrag av True Stories filmade vi Ica Maxis maskot Mica. Vi gjorde två informationsfilmer för internt bruk om maskotens syfte och riktlinjer för hur den ska användas. Vi gjorde även en musikvideo där vi filmade både mot green screen, i butik och ett event där Mica dansade. 

Martina Edoff - Seduce Your Mind

Kund: Martina Edoff
År: 2014
Längd: 3 min

Martina Edoff

En musikvideo för artisen Martina Edoff, där vi placerade henne i en fantasimiljö. Martina filmades mot green screen, och marionettdockan som spelas av Robin Göransson mot svart bakgrund. Allt filmades under en dag i Studio 3 hos Subtopia.

Edoff_Hemsida_01.jpg
Edoff_Hemsida_02.jpg
IMG_4762 (kopia).jpg
This video is about abused power, which are all around us in various guises every day.
— Martina Edoff
marionettdockan
 

Videon

Garo Laddstolpe LS4

Kund: Garo
År: 2016
Längd: 1 min

garo1.png

Garo hade en broschyr som utgångsmaterial, där vi ombads göra en film utifrån den informationen. Vi tog fram konceptet och bokade en Tesla för att agera modell. Platsen vi ville ha var en urban miljö, men nära till naturen och vatten. Vi valde att filma på Norr Mälarstrand i Stockholm. En utmaning var att det inte fanns någon laddstolpe på plats, så vi fick ställa upp en prototyp, som då inte var inkopplad i elnätet. Inga lampor eller diodrar på stolpen lyste alltså under inspelningen, så det fick vi fixa i efterhand i redigeringen.