INFORMATIONSFILM

 

En bra informationsfilm berättar inte bara något. Den gör det med rätt tempo och bra visualiseringar. Tittaren ska hänga med utan att bli uttråkad, och viktigast av allt - komma ihåg det som berättas. Anslag, dramaturgi och tilltal är några av viktigaste sakerna att tänka på. Vi är experter på att kommunicera med video, och gör det med kvalité i fokus.

 

För att göra en så bra informationsfilm som möjligt så krävs förberedelser och planering. För oss är det viktigt att kunden får fram sitt budskap på rätt sätt. Vi tycker om att hjälpa till från början med att utveckla koncept och grafiskt manér, som sen leder vidare till att skapa ett manus utifrån vad som ska förmedlas. När väl inspelningen är igång vet vi exakt vad som ska vara med och är på så vis effektiva i skapandet ända till slutleverans. Så om du är ute efter en bra informationsfilm att ha på webben eller att använda på mässor - hör av dig så berättar vi mer.

 

 

EXEMPEL

 

Garo lanserade under hösten 2016 en ny laddstolpe - LS4. De ville ha en film som visar dess funktioner för folk i branchen, att visa på mässor och på sin hemsida. Vi tog fram idén och ordnade allt från inspelningsplats och bil till filmning, redigering, 3D-grafik och musik. Garo ville ha filmen på flera språk - engelska, finska och polska. Så vi fick texterna översatta kunde enkelt byta ut texten i den färdiga filmen till de andra språken. Tony som kan finska kunde även korrekturläsa och föreslå smarta ändringar i den finska versionen av filmen, när texterna inte riktigt fick platts.

 

 

Om   Blogg   Kontakt

Völundsgatan 8

113 21 Stockholm

+46 (0) 73 925 37 62

info@videomaskinen.se

© Videomaskinen AB